Home > Populairste apps voor op je telefoon
Inspiratie
|
11 april 2023

Populairste apps voor op je telefoon

populairste apps wat is nofap

Mobiele apps zijn niet meer weg te denken uit ons bestaan. Met de opkomst van smartphones in de jaren 2000, kwamen ook de eerste mobiele apps op de markt. Apple lanceerde in 2008 de App Store. Daarmee kun je op de iPhone apps downloaden en installeren. Android lanceerde een jaar later de Google Play Store, waarmee gebruikers apps konden downloaden voor hun Android-toestellen. Wat zijn nu anno 2023 de populairste apps voor op je telefoon? Lees het hier.

5. Telegram

Telegram is een soort What’s App. Alleen gebruikers hebben meer vertrouwen in het zorgvuldig gebruik van hun privacygevoelige data bij Telegram dan bij What’s App. Ten tijde van de Corona-crisis waren er steeds meer mensen die (ook) Telegram gingen gebruiken.

4. What’s App

Eigenlijk niet meer weg te denken van onze mobiel. Deze app heeft flink de populariteit van het sms’en verdrongen. Wel is Telegram terrein aan het winnen. Telegram heeft veel soortgelijke functionaliteiten die vergelijkbaar zijn met What’s App.

3.Facebook

Vroeger was er in Nederland Hyves en dat werd langzamerhand steeds meer overgenomen door Facebook. Tegenwoordig lijkt, bijzonder genoeg, Facebook steeds meer op het Hyves van vroeger. Hoe dan ook is Facebook een duidelijk social media platform dat ook door de wat oudere doelgroep wordt gebruikt.

populairste apps wat is nofap

2.Instagram

Bij Facebook ligt het accent wat meer op de tekst, ondanks dat je wel eerst een foto ziet met een klein stukje tekst. Bij Instagram gaat het wel net wat meer om de foto’s. Toch wil dat niet zeggen dat je geen tekst kwijt kunt. Steeds meer is er een overlap tussen Facebook en Instagram.

1.TikTok

Tiktok is een relatieve laatkomer, maar heeft snel een grote plek ingenomen. Op TikTok gaat het vooral om kort grappige video’s. Het voordeel van TikTok is dat je snel een hoog bereik hebt. Over het algemeen is de doelgroep op TikTok wat jonger dan bijvoorbeeld op Facebook.

Nieuwste apps: wat is Nofap?

Lijstjes kunnen natuurlijk altijd veranderen. Houd daarom ook de nieuwste apps in de gaten. Apps zoals Nofap. Wat is Nofap? De meeste mensen weten het antwoord niet op de vraag: ‘wat is nofap?’. Nofap is zo’n platform in een branche dat zomaar eens hoger in de ranking kan komen te staan. Met Nofap word je bijgestaan bij een seksuele verslaving. Platformen zoals Nofap zijn steeds populairder, doordat de anonimiteit fijn is bij problemen waar mensen zich voor schamen.

Gerelateerde blogs

© De Telefoonhoes 2024