Home > Koop je software online en bespaar geld
Overige, Telefoons
|
16 maart 2023

Koop je software online en bespaar geld

Het kopen van software voor je computer kan je al snel enkele honderden euro’s kosten. Niet iedereen heeft dit bedrag beschikbaar en vooral niet wanneer zij net een nieuwe computer of laptop hebben aangeschaft. Gelukkig zijn er manieren om op deze kosten te besparen en in deze blog gaan we je daar wat meer over vertellen. We hebben deze blog opgesplitst in software voor MAC en software voor Windows.

Software voor MAC kopen

De aanschaf van een MAC is erg duur en kan al snel boven de duizend euro oplopen. Je zou verwachten dat dan op z’n minst alle software die je moet hebben is bijgeleverd op een MAC. Helaas is dat ook niet waar en dien je aparte pakketen met software voor MAC los aan te schaffen. Kosten van deze pakketten zijn niet laag en kunnen al snel oplopen naar enkele honderden euro’s. Office voor MAC zal je al snel honderd euro kosten per jaar. Als je student bent kun je het gratis krijgen via je onderwijsinstelling, maar in geval dit niet het geval is zul je al snel honderd euro kwijt zijn. Hier kun je gelukkig op besparen door gebruik te maken van speciale CD key sites, die de kosten van deze licenties verminderen tot wel 90% t.o.v. de oorspronkelijke verkoopprijs.

Software voor Windows is ook niet goedkoop

Het aanschaffen van een low end of mid range Windows computer zal je in veel gevallen minder geld kosten dan een MAC. Echter is hier ook de software niet inbegrepen en dien je deze nog apart aan te schaffen. Je kan ervoor kiezen om op Linux alles te doen. Dit programma is gratis en maakt het mogelijk om het internet te gebruiken of makkelijke documenten op te stellen. Indien dit niet werkt dien je toch een Windows licentie aan te schaffen via een betrouwbare partner. Ook hierbij kun je gebruik maken van cd-keys om de kosten te verminderen en zo tot 90% t.o.v. de oorspronkelijke verkoopprijs te besparen.

Gerelateerd nieuws:  Een decoratie voor aan je muur

Gerelateerde blogs

© De Telefoonhoes 2024