Home > Een decoratie voor aan je muur
Overige
|
16 maart 2023

Een decoratie voor aan je muur

Net ene nieuw huis maar zit je met veel lege muren? Je kan ze wel een kleurtje geven maar dat gaat te veel opvallen en dat wil je ook niet hebben. Misschien is het dan beter om te kiezen voor decoratie die je aan de muur kan hangen. In deze blog geven we daar enkele voorbeelden van en na het lezen van deze blog heb jij weer inspiratie om je muren te vullen met leuke voorwerpen.

 

Geen schilderijen maar planten

Ben je die schilderijen ook zo beu? Letterlijk iedereen en zijn oma hebben dezelfde lelijke schilderijen aan de muur hangen. Geen wonder ook want die dingen kosten ook maar een paar cent bij de Xenos en zijn daardoor een zeer goedkope oplossing. Het aanbod is echter heel klein en zorgt er dus al snel voor dat iedereen hetzelfde plaatje aan zijn muur heeft hangen. In plaats daarvan kun je ervoor kiezen om de natuur in huis te halen en je muren te versieren met verschillende planten. Dit kun je makkelijk doen door verschillende planten aan de muur te hangen en daardoor alles vol te versieren. Het is niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens goed voor het milieu.

Hang een wereldkaart aan de muur

Nee we bedoelen geen stoffen wereldkaart. Ik heb het hier over een op maat gemaakte wereldkaart die je aan de muur kan hangen. Met deze World of art zal je al je vrienden laten verbazen en misschien zelfs inspireren om een soort gelijk iets in huis te halen. Deze wereldkaarten kun je volledig zelf laten bewerken en onder andere de kleur en markeringen kunnen worden aangepast. De kosten van deze wereldkaarten liggen wel iets hoger dan je doorsnee Xenos schilderij, maar zorgt wel voor een bijzondere uitstraling die je nergens anders gaat vinden.

Gerelateerd nieuws:  Crypto traden op je mobiel, hoe doe je dat?

 

Gerelateerde blogs

© De Telefoonhoes 2024