Home > Deze telefoon was in zijn tijd enorm hip!
Telefoons
|
16 maart 2023

Deze telefoon was in zijn tijd enorm hip!

De Nokia 3310  was vroeger in zijn tijd een van dé hipste telefoons om te hebben. Als je deze telefoon niet had hoorde je er niet bij. Deze telefoon is verre van een mobiele telefoon zoals we ze vandaag de dag kennen en beschikte vroeger dus ook niet over apps, ping zoals bij de latere Black Berry, of whatsapp. Ook waren er geen coole games en andere apps om in die tijd op je telefoon te zetten en te downloaden. Waar deze telefoon wel om bekent stond was het ijzersterke karakter. Ook al gooide je de telefoon tegen een muur aan hij ging absoluut niet stuk! Verder was een ander populair aspect aan deze telefoon dat je dagen lang kon doen met de batterij. Dit ging ontzettend lang mee. Daarnaast was het toestel ook razend populair vanwege het spelletje Snake dat je op dit toestel kon spelen! Een aantal jaar geleden is Nokia met een nieuwe Nokia 3310 2017 op de markt gekomen.

De Nokia 3310 2017

De Nokia 3310 2017 is hetzelfde toestel als zijn voorganger maar dan wel veel kleurrijker en uitgebreider. Ook zitten op dit toestel wel een aantal extra apps toegevoegd, is het scherm veel groter en kun je kiezen uit leuke felle kleuren. Daarnaast heeft deze versie van de Nokia 3310 2017 ook een camera functie op het toestel en een veel modernere uitstraling ten opzichte van zijn voorganger. Ook zit er weer Snake op het toestel en kan het toestel geen connectie maken met internet, Wi-Fi of 1 t/m 5G-netwerken. Wel gaat hierdoor de batterij tot wel 4 weken mee in de stand-by modus en dit maakt het toestel dan wel weer uitermate aantrekkelijk en handig. Verder heeft het toestel wel een bluetooth verbinding en een mini-jack plug voor oortjes in te kunnen steken. Je kan er dus tegenwoordig wel muziek mee luisteren. Ook zijn er een aantal andere apps aan toegevoegd zoals een wekker en een rekenmachine. Dit had zijn voorganger niet.

Gerelateerd nieuws:  Hulp bij het kiezen van een telefoonhoesje

Andere populaire merken

Ook door de opkomst van onder andere Apple en hun Iphone’ s  zijn vandaag de dag een enorme rage. Dit geldt ook voor Samsung en talloze andere telefoon merken op de markt. Deze smartphones bevatten natuurlijk wel alle mogelijke apps die je je kunt bedenken en zijn ook eigenlijk 24/7 verbonden met het internet. Dit is precies dan ook de reden waarom van deze telefoons de batterijduur een stuk minder lang is. En waarom een toestel als de Nokia 3310 2017 vandaag de dag natuurlijk niet meer zo populair is.

Nokia 3310 2017

 

Gerelateerde blogs

© De Telefoonhoes 2024