Home > Activiteiten ideeën voor jou en je gezin
Overige, Telefoons
|
16 maart 2023

Activiteiten ideeën voor jou en je gezin

Iedereen zit in deze periode binnen. Het hele gezin is lekker thuis. Dit is zeker leuk, maar het is begrijpelijk dat de situatie snel kan gaan vervelen. Jezelf bezig houden tijdens deze lockdown is uitdagend, maar zeker niet onmogelijk. Veel activiteiten worden door covid-19 beperkt. Musea en bioscopen zijn bijvoorbeeld helemaal dicht en een etentje bij jullie favoriete restaurant zit er ook niet meer in. In deze blog vind je een aantal leuke activiteiten die jou en je gezin tóch door deze moeilijke periode helpen.

Een boswandeling maken

Een wandeling maken in het bos is altijd een goed idee. Even een frisse neus halen met je partner en kids. Voor deze activiteit is niet veel nodig. Je hoeft alleen maar de auto in de stappen en naar het bos te rijden. Neem wat hapjes en drankjes mee en klaar is kees.

Kijk een leuke serie of film

Gelukkig is er tegenwoordig geen gebrek aan home entertainment. Applicaties als Netflix en Videoland staan bomvol met populaire films, series en documentaires. Uren aan kijk materiaal voor jou en je familie. Kijk een spannende thriller of een meeslepende serie. Er is voor ieder wat wils.

Goed weer? Ga gezellig picknicken!

Picknicken doet het altijd goed en is misschien zelfs leuker als je alleen met je partner gaat. Trek iets comfortabels aan en ga naar de duinen of een mooi park. Dineren of lunchen met de felle zon is natuurlijk super romantisch, maar dan heb je wel even een oppas nodig. Regel van tevoren iemand die je vertrouwd en zet een aantal zaken op een rijtje. Hoelang zijn jullie weg? Wat kost een oppas?

Gerelateerd nieuws:  Zo los je problemen met je telefoon op

Volg een online kookles

Nog een activiteit die erg leuk is om met het hele gezin te doen. Laat je kinderen een recept uitzoeken op bijvoorbeeld Pinterest. Jij en je partner gaan naar de supermarkt voor ingrediënten en als jullie weer thuis zijn gaat het om teamwork. De een dekt de tafel op een feestelijke manier, de ander wast de groente en weer iemand anders zet een goede playlist op.

wat kost een oppas?

Gerelateerde blogs

© De Telefoonhoes 2024